dinsdag 28 april 2015

Exclusieve verkoop Ostrea sieraden bij de Zierikzeesche Zeepfabriek


Vanaf gisteren heeft Dorianne Clouvel eigenaresse van de Zierikzeesche Zeepfabriek, aan het Havenplein 20 in Zierikzee, de exclusieve verkoop van mijn oesterschelpsieraden. Het eveneens oer Zeeuwse product sluit naadloos aan bij de natuurproducten van Dorianne. Zij ontwikkelt en fabriceert (biologische) zeepjes, geurkaarsen uit ecosoja, wascremes en bodymilks en -scrubs. Zo is er bijvoorbeeld zeep met zeewier uit de Oosterschelde. De Oosterschelde waar ook de schelpen voor de sieraden vandaan komen. Momenteel ligt er in mijn kast een heerlijk zeepje te geuren van bloemenparfum 'fleur' met rode vulkanische aarde. Maar naast de eigen zeep en cosmetica is er ook het volledig bio assortiment van The Englisch Tea Shop. Gek op drop? Dan zijn er de biodropjes in van die leuke zakjes.


Ik ben er trots op dat de Ostreacollectie nu onderdak heeft gevonden in dit prachtig, historische pandje aan het Havenplein, zo midden in het centrum van Zierikzee. Dorianne en haar man Rene Kalverboer zitten nog vol plannen.


Zo wil zij in de toekomst ook workshops gaan geven. Maar daarvoor moet het mooie pand nog wel verbouwd worden. Achter, grenzend aan de winkel is een prachtige ruimte die verbouwd zal worden tot atelier/laboratorium en waar ook de workshops kunnen plaatsvinden. Wie een leuk cadeautje zoekt en een mooie uitleg wil hebben bij de zalig geurende zeepproducten en sieraden moet zeker eens binnenstappen in 'De Zierikzeesche Zeepfabriek' aan het Havenplein 20 te Zierikzee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten